Cavitaţia acţionează ca o liposucţie virtuala!

Aceasta  este un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi joasă frecvenţă de 48 khz, care distrug celulele grase.

CAVISHAPE acţionează cu frecvenţă cavitaţională duală pentru a distruge celulita şi a remodela ţesuturile.

In organismul nostru sunt 30-32 milioane de celule adipoase, iar prin cavitaţie, în numai 30 de minute, se pot distruge aproximativ 3-5 milioane de celule.

Aceste unde provoaca vibratii de mare viteza, foarte puternice care creeaza viduri in interiorul celulei punand presiune pe membrana celulara adipoasa care intr-un final cedeaza si se rupe.

Acesta este procesul de lichefiere a grasimii. O actiune foarte importanta nu numai pentru aspectul fizic dar si medical pentru organism este descompunerea trigliceridelor in glicerol si acizi grasi liberi.

Dupa cum este bine stiut trigliceridele sunt grasimi in sange care determina de asemenea si un nivel crescut al colesterolului.

Mai multe studii clinice au demonstrat ca persoanele cu un nivel marit de trigliceride au un risc mai mare de a face boli cardio-vasculare, care constituie principal cauza de deces la nivel mondial.

Rezultate:

Deja dupa prima sedinta vei observa o diminuare a ţesutului adipos, atenuarea celulitei şi tonifierea corpului. Cavitaţia te ajută să slăbeşti localizat, lucru imposibil prin dieta şi sport, iar slăbirea este rapidă, rezultatele fiind vizibile prin măsurători cu centimetrul, chiar dupa prima saptamana de tratament, respective dupa prima sedinta.

Daca grasimea nu este compacta si celulita nu este fibroasa si acumulata in multi ani, atunci CAVITATIA se poate efectua singura, insa daca grasimea este compacta, la nivelul pielii fara a strange se observa nodule celulitici fibrosi, atunci se recomanda ac sedintele de CAVITATIE sa fie precedate de 30minute de RADIOFRECVENTA, mai ales tinand cont de faptul ca pe saptamana se efectueaza doar o sedinta de CAVITATIE. Pentru a completa procesul de slabire, tonifiere, anticelulita, antivergeturi se recomanda programe personalizate pe care le intocmim impreuna cu tine, astfel incat sa obtii rezultatele dorite pentru corpul tau.

Dupa 6 sedinte se pot da pana la -10cm in circumferinta solduri, abdomen, respectiv pe zonele de tratament!

Cui se recomanda?

Tuturor persoanelor cu probleme estetice precum grasimile accumulate de mult timp, celulita de grad mediu si avansat, avand un puternic effect asupra nodulilor celulitici fibrosi care s-au format in ani de zile.

Radiofrecventa se recomanda in combinative cu procedura de CAVITATIE in situatia in care

Contraindicatii:

–          Persoane care sufera de boli grave: cancer, epilepsie.
–          Femeile insarcinate

Procedura:

Se aplica un strat de crema anticelulita/ antivergeturi/ slabire pe zonele de tratament si prin miscari specifice se lucreaza zonele cu probleme timp de 30 minute/ sedinta. Sedinta de CAVITATIE se efectueaza o data pe saptamana.

Se recomanda ca sedinta de cavitatie sa fie precedata de impachetare la tunel sau termosauna si ideal ar fi ca aceasta sa fie urmata de o sedinta de masaj anticelulita/ drenaj limfatic, si de asemenea se recomanda ca in zilele in care se efectueaza aceasta procedura sa se faca si sport, iar daca nu esti adepta salilor de fitness, macar mersul pe joss au urcatul scarilor sa fie o prioritate in aceste zile.

CAVITATIA in tratamentul de SLABIRE

CAVITATIA se recomanda a fi efectuata o singura data pe saptamana, astfel incat, pentru un tratament intensiv de slabire se recomanda ca in timpul saptamanii tratamentul sa fie completat cu sedinte de impachetari la tunelul cu infrarosii sau la termocuverta cu infrarosii, impachetarile putand fi de slabire rapida cu termosudatie sau mixte anticelulita + slabire forte cu cafeina, portocale, kiwi, paprika sau alge marine.

CAVITATIA in tratamentul ANTICELULITA FORTE

Pentru rezultate similare unei lipoaspiratii in doar cateva saptamani trebuie sa combini sedintele de CAVITATIE cu masaj anticelulita si vacuum slim, iar daca ai probeleme cu vergeturile, se recomanda si cateva sedinte de ultrasunete. Astfel, iti poti transforma complet forma corpului, respectiv, poti sculpta cu ajutorul recomandarilor noastre portiunile cu probleme si depuneri in exces, astfel incat trupul tau sa fie armonios.