Of, daca ar sti copii nostrii prin cate trec mamele lor pentru a le da viata!!! Una dintre marele probleme pe care o femeie le are dupa nastere este cea a kg in plus luate in timpul sarcinii! Kg care ni se par groaznice si pe care am vrea sa le dam rapid jos!

 

ATENTIE! Este recomandat sa incepeti un regim de slabire si un program de remodelare corporala cel mai devreme dupa 6 luni de la nastere si dupa ce nu mai alaptati!

 

Iata cateva sfaturi pe care vi le ofer pentru a face eliminarea kg in plus mai rapida si mai usoara!

 

O dieta– nu neaparat o cura teribila de slabire, ci pur si simplu un semiregim alimentar! Atentie, pierderile extra rapide in greutate lasa vergeturile care nu mai dispar niciodata, dar care pot fi ameliorate prin impachetrai cu PARAFANGO sau PARARGIL!

Puteti incepe prin a manca peste, pui, vitel, legume (fierte/ crude), fructe si lactate (evitati branza sarata)! Renuntati pentru o perioada la dulciuri, sucuri, paine, paste, carne grasa si incercati sa nu mancati nimic prajit! Acest regim trebuie tinut 1- 2 luni pentru a da rezultate foarte bune! Nu uitati sa beti apa cu lamaie (este un foarte bun detoxifiant al organismului) si ceaiuri diuretice!

 

Sport– daca va place, sportul poate fi un bun inamic impotriva kg in plus! Puteti opta pentru aerobic, tae- bo sau inot! Dar trebuie sa le efectuati intensiv!

 

Electrostimularea– este cel mai rapid mod de a scapa de kg in plus si de a va tonifia musculatura fara a depune efort! In acelasi timp circulatia sanguina se va imbunatati si celulita va disparea lasand locul musculaturii! Atentie insa aceste sedinte trebuie sa fie efectuate in numar de minim 10- 15 si cu o frecventa de 3 ori/ saptamana pentru inceput! Puteti pierde pana la 3-4 cm in circumferinta!

 

Impachetarile anticelulita– pentru primele 2 sedinta se recoamnda efectuarea impachetarilor cu crema de TERMOSUDATIE pentru eliminarea apei din corp, apoi puteti opta pentru impachetari cu FANGO extraforte pentru slabire, PARAFANGO sau PARARGIL! Trebuie sa efectuati minim 10 impachetari, dupa care puteti slabi pana la 4-5 kg si 6 cm in circumferinta! Veti, ameliora vizibil vergeturile lasate de sarcina, se vor  elimina celulita, toxinele, apa retinuta in corp iar pielea isi va recapata elasticitatea! Dupa o sedinta puteti slabi pana la 900gr si 1 cm in circumferinta!

 

Masajul- este o modalitate extraordinara de a scapa de celulita si de aspectul de coaja de portocala, iar remodelarea manuala este extraordinara mai ales daca sedintele de masaj se efectueaza dupa impachetari! De asemenea acesta are un efect benefic asupra pielii, circulatiei sanguine si in plus va relaxeaza!

 

 

Cu ajutorul nostru, in 1-2 luni puteti dobandi silueta mult dorita! Succes la slabit! Astept intrebarile vostre! Fiti frumoase!!

 

www.bettyblue.ro –  Centrul tau de slabire!