BettyBlue Centrul tau de Slabire inca din 2004!

Din 2004 ne-am inceput activitatea profesionala in domeniul frumusetii, slabirii si remodelarii corporale oferindu-va servicii de calitate la cele mai mici preturi de pe piata!

Pana acum peste 70.000 de femei au apelat la serviciile oferite de Centrul de Slabire si Remodelare Corporala BettyBlue si au fost foarte multumite de rezultatele obtinute,  peste 90% dintre ele devenind fidele cabinetului, si raman uimita in fiecare an cand revin clientele fidele care ne viziteaza de peste 10 ani!

Echipa BettyBlue este alcatuita din:

 • medic generalist
 • kinetoterapeuti
 • fiziokinetoterapeuti
 • tehnicieni maseuri
 • asistenti balneo-fizio-terapie
 • asistente medicale

CONSULTANTA DE SPECIALITATE SI EVALUARE CORPORALA

Fiecare pacienta beneficiaza de consultanta de specialitate gratuita inainte de alegerea unui tratament pentru a stabili impreuna care dintre cele oferite de centrul nostru de slabire este cel mai adecvat problemelor individuale.

In urma optarii pentru un tratament potrivit stabilit impreuna se efectueaza evaluarea corporala care presupune:

 • Evaluare vizuala pentru observarea problemelor de la nivelul pielii: iritatii, vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice, vergeturi etc.
 • Chestionar medical general
 • Informatii privind contraindicatiile medicale valabile pentru fiecare tratament in parte
 • Masurarea kilogramelor
 • Masurarea procentului de grasime din organism
 • Masurarea procentului de apa din organism
 • Masurarea grasimii viscerale

SUPRAVEGHERE si MONITORIZARE

La inceperea fiecarui tratament se intocmeste lista personala a fiecarei paciente in care, pe langa datele obtinute in urma evaluarii corporale se trec toate masuratorile corpului din zonele supuse tratamentului. La finalul sedintelor toate aceste evaluari si masuratori se repeta, in primul rand pentru a evalua rezultatele tratamentului, insa in fiecare saptamana pacienta trebuie sa se cantareasca in cazul unui tratament de slabire pentru a monitoriza evolutia acestuia. In cazul in care pana la jumatatea tratamentului, acesta nu da rezultatele scontate, tratamentul va fi schimbat cu un altul, bazat pe substante diferite.

La finalul tratamentului in functie de rezultatele obtinute se poate opta pentru inca un program intensiv sau doar pentru unul de intretinere la recomandarea consultantului de specialitate!

REZULTATE

Cele peste 40 de tratamentele profesionale folosite in salon sunt consacrate pe piata de beauty din lume. Ele sunt rodul specialistilor in domeniul esteticii corporale si sunt folosite in toata Europa, SUA si Asia.

Echipa BettyBlue participa la training-uri special destinate informatiilor despre modul si tehnicile de aplicare a tratamentelor. Toate rezultatele precizate pe site sunt media rezultatelor obtinute de catre specialisti de-a lungul timpului, acestea fiind diferite de la o persoana la alta.

De exemplu, dupa 10 impachetari cu Fango Silhouette specialistii precizeaza o pierdere in greutate de 4- 5 kg, insa in Centrul nostru au fost cazuri cand s- au pierdut si peste 7- 8 kg dupa un singur tratament daca pacienta a urmat sfaturile date de noi.

PRODUSE FOLOSITE

Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate avand certificate de conformitate. Suntem singurul centru de slabire care are tratamente naturale si cu extracte naturale in proportie de pana la 90% !

PLATA ABONAMENTELOR

Achizitionarea unui abonament se poate face CASH/CARD, integral sau in 2 rate, jumatate la inceperea sedintelor.

VALABILITATEA ABONAMENTELOR

Abonamentele au o valabilitate de 3 luni de la achizitionare, indiferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Asadar daca achizitionati un abonament in februarie il puteti efectua chiar si in luna mai!

Abonamentele expirate se pot reactiva prin achizitionarea unui nou abonament de acelasi fel insa nu mai tarziu de 12 luni de inactivitate!

TRANSFORMAREA ABONAMENTELOR

Tipul de tratament se poate schimba cu alte tratamente in situatia in care clienta solicita acest lucru. Echivalarea lor se va face la pretul de achizitie.