Echipa BettyBlue UNIRII

Mihai Sorina, nascuta in 1983 este absolventa a facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala. In primavara anului 2007 am pasit in Centrul de Slabire BettyBlue unde m-am alaturat unei echipe de profesionisti cu notorietate in domeniul beauty.
Din grija pentru frumusete am reusit impreuna sa transforman inesteticul in estetic ajutand clientele sa descopere calea spre frumos si sanatate. De 7 ani coordonez activitatea Centrului BettyBlue Unirii. Se descrie ca fiind o persoana integra, responsabila, perseverenta si comunicativa, intotdeauna la dispozitia clientilor.


Alexandra Elena Jechil, nascuta la data de 09.09.1986, a studiat la Casa de Sanatate Dragomir specializarea tehnician maseur si a absolvit cusrsurile Scoalii Sanitare Fundeni , specializarea ”balneo-fizio-kineto-terapie”. Alexandra face parte din echipa Betty Blue Unirii din noiembrie 2009. Pasiunile ei sunt sportul, lectrura si calatoriile . Alex se descrie ca fiind o pesoana serioasa, punctuala si muncitoare.

 

 


Nicoleta Aurelia Giurca, nascuta la data de 27.05.1981, a studiat la Revital Casimex, specializarea ” tehnician maseur, masaj reflexogen” si a absolvit Facultatea de Kinetoterapie, avand specializarea de kinetoterapeut. Aura face parte din echipa Betty Blue Unirii din ianuarie 2014. Aurei ii place sa descopere lucruri, locuri si persoane noi, deci ”noul” este pasiunea ei . Aura se descrie ca fiind o persoana dinamica, ambitioasa si muncitoare.

 

 


Mihaela Radu, nascuta la data de 26.04.1970, a studiat la LOGICS, Centrul De Pregatire Profesionala Bucuresti , specializarea ”tehnician maseur”. S-a alaturat echipei Betty Blue Unirii in iunie 2014. Mihaela este o persoana serioasa, constiincioasa si ambitioasa iar principalele pasiuni sunt : arta , muzica si tot ce tine de estetica!

 

 


Zaharia Vasilica, nascuta la data de 28.11.1964, a studiat la Centrul de Formare si Reconversie Profesionala , specializarea ”tehnician maseur”. Vasi s-a alaturat echipei Betty Blue Unirii in mai 2006. Se descrie ca fiind o persoana loiala, vesela si comunicativa iar principala ei pasiune este natura.

 


Florentina Parsan, nascuta la data de 20.02.1977, a studiat la Tisa Impex, specializarea ”tehnician maseur”. Florentina s-a alaturat echipei Betty Blue Unirii in februarie 2014. Fire optimista, echilibrata si perseverenta, este pasionata de sport si calatorii.

 

Echipa BettyBlue VICTORIEI

Mihailescu Emilia, nascuta la data de 25 februarie 1983 este absolventa a Facultatii Spiru Haret- Specializarea Drept. Face parte din echipa BettyBlue din anul 2004, de cand s-au pus bazele acestui concept inovativ pe piata din Romania si este mandra ca a contribuit la dezvoltarea acestuia.
Spune despre ea ca-n tot acest timp, si-a rafinat rabdarea si asertivitatea pentru a face fata oricaror cerinte din partea clientelor, cat si a echipei pe care o coordoneaza la BettyBlue Victoriei.
Pentru ea, ca femeie infrumusetarea nu este un simpu obiectiv, ci o adevarata pasiune!

 


Toma Ramona Magdalena, nascuta in 1976, a absolvit cursurile Asociatiei Maseurilor Profesionisti din Romania, in anul 2009 de cand s-a si alaturat echipei BettyBlue. In aproape 20 de ani de activitate in “campul muncii”, a lucrat ca psiholog la un centru de educare, ca redactor la o revista de arhitectura si a fost consultant vanzari de programe software. Toate aceste profesii, alese conjunctural, au invatat-o sa se ajute singura, sa caute permanent resurse interioare de a merge mai departe, prin viata, zambind!
Pentru Ramona masajul nu este doar un simplu rasfat, este o arta prin care ne putem vindeca atat durerile fizice cat si pe cele emotionale. De aceea, va recomanda sa discutati cu terapeutul dumneavoastra, veti putea gasi in acesta, un adevarat psiholog, uneori, unul cu acte in regula! :)

 


Matei Nadia nascuta in 1976, a absolvit cursurile de Tehnician maseur si are o experienta vasta de 8 ani in masajul anticelulitic, somatic, drenaj limfatic si masajul facial. Pentru ca face ceea ce iubeste si iubeste ceea ce face, este alaturi de echipa Bettyblue din anul 2007 si are ca motto :” Pentru ca mintea ta sa aiba puterea de a lupta, trupul trebuie sa fie in cea mai buna forma. “

 

 


Barbu Iulica este nascuta la data de 20 august 1990 si a absolvit cursurile de Tehnician Maseur la “Scoala de Masaj Dragomir “ cu Specializarea in masajul refexogen, somatic,therapeutic si drenaj limfatic. Iulia declara ca curiozitatea a determinat-o sa cunoasca acest domeniu, iar acum dupa 3 ani de experienta poate spune ca daruirea si pasiunea sunt criterii importante pentru eficienta masajului si este de parere ca Ceea ce se produce in timpul unui masaj sub mainile terapeutului are o influenta profunda pentru cei interesati de sanatate si de armonia propriului corp. Iulia s-a alaturat echipei BettyBlue in anul 2013.

 


Maruntelu Balcan Cristina Alexandra nascuta la 24.12.1988, este absolventa a Facultatii Spiru Haret- Specializarea Kinetoterapie. S-a alaturat echipei BettyBlue Victoriei din luna martie 2014 si declara ca este incantata sa practice ceea ce ii place: masajul Se descrie ca fiind o persoana comunicativa sociabila si plina de energie.

 

 


Ghinea Adelina Patricia este nascuta in data de 17.02.1989 si a absolvit Faculatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala din cadrul Universitatii Spiru Haret in anul 2011. Datorita acestei profesii declara ca poate lucra atat in domeniul sanatatii, cat si in cel de beauty, doua domenii care se imbina frumos si care reprezinta un atu pentru ea deoarece le poate indruma pe cliente spre a-si mentine un corp frumos si santos.
S-a alaturat echipei BettyBlue in iulie 2014 si este incantata ca face parte din ea. Pasiunile ei sunt: muzica, animalele, pescuitul si masajul inca din copilarie.
Declara ca pentru ea masajul nu reprezinta doar un simplu rasfat, ci si un transfer de energie, eliberand asa numitele blocaje energetice.


Pușcașu Marina nascuta la 02.07.1991,absolventa a facultatii Titu Maiorescu,specializarea Finante-Banci, a absolvit cursurile de Tehnician Maseur la scoala 10 Plus in anul 2014. S-a alaturat echipei BettyBlue Victoriei din septembrie 2014. Este pasionata de muzica,dans si make-up. Se descrie ca fiind o persoana sociabila, calma si comunicativa.

DUMITRACHE ANGELICA
Dumitrache Angelica este absolventa a Scolii de Masaj „Cristian Dragomir ” din 2013 cu specializarea in masaj somatic, anticelulitic, refexogen si terapeutic. Face parte din echipa BettyBlue Victoriei din 2015 fiind o persoana implicata in ceea ce priveste efectuarea procedurilor si a masajului. Prin firea ei calda si profesionalism reuseste sa incante fiecare clienta care beneficiaza de tratamente in centrul nostru.
MUNTEANU IULIANA 
Munteanu Iuliana este nascuta la data de 27 iulie 1992 si a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii  Alexandru Ioan Cuza din Iasi, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala in anul 2014. Declara ca ii place foarte mult sa practice aceasta arta a masajului si se daruieste cu sufletul si puterea ce ii sta in maini, atunci cand executa masajul. Se descrie ca fiind o persoana sociabila, hotarata si dedicata.
Iuliana s-a alaturat echipei BettyBlue Victoriei in august 2016.
DUMBRAVA AMELIA VERONICA 
Proaspata membra a echipei, Dumbrava Amelia Veronica este nascuta la 19 octombrie 1978 si este studenta la Facultatea de Arhitectura. A absolvit Scoala Internationala de Cosmetica „Christine Valmy” in 2015. Considera domeniul costmeticii faciale tot o arta, ce intregeste sirul pasiunilor de acest fel: make-up,pictura,desen.