Da jos pana la -1kg pe sedinta!

Femeile chiar din antichitate utilizau împachetarea cu miere pentru a oferi pielii elasticitate şi catifelare. Drept dovadă servesc reţetele cosmetice descoperite de arheologi. În prezent, mierea se găseşte în compoziţia multor produse de firmă de îngrijire a tenului şi a pielii corpului, este utilizată activ în procedurile cosmetice din saloanele de frumuseţe.

În componenţa sa intră un complex activ de substanţe, care contribuie la menţinerea sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii corpului. Conţinutul bogat în antioxidanţi, fermenţi, vitamine (А, С, Е, К, Н), minerale (magneziu, calciu, caliu, fier), aminoacizi, fac din miere unul din produsele cele mai valoroase create vreodată de natură pentru om.

Împachetarea cu miere se consideră a fi una dintre cele mai eficiente proceduri, datorită proprietăţilor sale naturale, care acţionează benefic asupra tuturor proceselor organismului, a siluetei, oferă emoţii pozitive şi un aflux de energie şi vitalitate.

Împachetarea cu miere hrăneşte pielea cu proprietăţile irepetabile ale mierii, izvorul natural de vitamine şi minerale. Pielea devine netedă şi catifelată, se curăţă vizibil porii, se elimină celulita. După câteva şedinţe se cicatrizează rănile mici şi fisurile de pe piele, se îmbunătăţeşte starea sistemului nervos. În combinaţie cu alte ingrediente, mierea poate oferi rezultate şi mai uimitoare.

           Împachetarea cu miere pentru slăbire este o metodă potrivită în mare măsură tuturor, totuşi nu trebuie să uităm că mierea este un biostimulator puternic şi poate crea reacţii alergice.

Recomandări:
• Piele uscată şi combinată;
• Umflarea pielii;
• Temperatura ridicată a corpului;
• Celulita;
• Scăderea elasticităţii pielii;
• Acumularea în organism a zgurii şi toxinelor;
• Oboseala cronică, stresul, depresia.

Etapele de împachetare cu miere pentru combaterea celulitei:
– Curăţarea pielii- prin efectuarea unui peeling corporal,  astfel se înlătura stratul cheratinizat de la suprafaţa pielii, care împiedică pătrunderea mierii în epidermă.

–          se aplică în strat subţire pe corp, apoi se acoperă cu folie de polietilenă pentru 40-45 min.
–          Reţineţi că după împachetarea cu miere nu se recomandă să faceţi duş minim 2h, pentru a lasa substantele sa se activeze.

  • CONTRAINDICATII daca:

– Suferi de diabet
– eşti însărcinată;
– ai boli de rinichi:
– ai varice;
– suferi de afecţiuni ale sistemului cardio-vascular;
– eşti răcită şi ai febră sau stări de moleşeală;
– în cazul prezenţei excoriațiilor şi a cicatricelor postchirurgicale, infecţii fungice ale pielii, reacţii alergice la miere, propolis, lăptişor de matcă şi ceară, neoplasme benigne şi maligne