Radiofrecventa actioneaza prin cresterea temepraturii in profunzime fapt ce determina distrugerea celulelor care au incorporate o grasime mult mai mare ca si cantitate si volum, eliminand doar grasimea in exces, grasime care da efectul de coaja de portocala. Totodata caldura patrunde foarte profund si actioneaza asupra colagenului in sensul stimularii sintetizarii de colagen care este un factor important pentru redarea elasticitatii si fermitatii pielii.

Radiofrecventa este prin urmare o terapie non invaziva care elimina celulita, stimuleaza secretia de colagen si tonifica pielea.

Cui se recomanda?

Tuturor persoanelor cu probleme estetice precum grasimile accumulate de mult timp, celulita de grad mediu si avansat, avand un puternic effect asupra nodulilor celulitici fibrosi care s-au format in ani de zile.
Radiofrecventa se recomanda in combinatie cu procedura de CAVITATIE in situatia in care este vorba despre o persoana care are o grasime compacta, iar celulita este veche si fibroasa.

Contraindicatii:

–          Persoane care sufera de boli grave: cancer, epilepsie.
–          Femeile insarcinate

Rezultate:

Un efect vizibil se observa deja de la a 2- 3 a sedinta consecutiva, avand in vedere ca un tratament trebuie sa includa minim 6 sedinte, ideal 8- 10 pentru rezultate excelente.

Scaderea in centimetrii, modelarea zonelor cu probleme, eliminarea grasimilor acumulate localizat si diminuarea vizibila a celulitei se vor observa imediat, chiar dupa prima saptamana.

Prin RADIOFRECVENTA se inmoaie si se pregatesc membranele celulelor pentru actiunea si mai profunda a CAVITATIEI, asadar se recomanda ca cele 2 proceduri sa fie efectuate consecutiv si in timpul saptamanii sa se completeze tratamentul cu impachetari slabire la tunelul cu infrarosii si ultrasunete.

Dupa 6 sedinte se pot da pana la -10cm in circumferinta solduri, abdomen, respectiv pe zonele de tratament!

Procedura:

Se aplica un strat de crema anticelulita/ antivergeturi/ slabire pe zonele de tratament si prin miscari specifice se lucreaza zonele cu probleme timp de 30 minute/ sedinta.
Sedinta de RADIOFRECVENTA se efectueaza o data pe saptamana.

Radiofrecventa in tratamentul de SLABIRE

Avand in vedere ca radiofrecventa si cavitatia se recomanda a fi efectuate o singura data pe saptamana, pentru un tratament intensiv de slabire se recomanda ca in timpul saptamanii tratamentul sa fie completat cu sedinte de impachetari la tunelul cu infrarosii sau la termocuverta cu infrarosii, impachetarile putand fi de slabire rapida cu termosudatie sau mixte anticelulita + slabire forte cu cafeina, portocale, kiwi, paprika sau alge marine.

Radiofrecventa in tratamentul ANTICELULITA FORTE

Pentru rezultate similare unei lipoaspiratii in doar cateva saptamani trebuie sa urmezi indicatiile personalului specializat din cadrul centrului nostrum.
Daca ne asculti sfaturile, chiar iti poti transforma complet forma corpului, respective, poti sculpta cu ajutorul recomandarilor noastre portiunile cu problem si depuneri in exces, astfel incat trupul tau sa fie armonios in numai cateva saptamani!!

Pe langa RADIOFRECVENTA urmata de CAVITATIE, care se efectueaza succesiv in aceasi zi, o data pe saptamana, in restul zilelor iti recomandam sa efectuezi tratamente anticelulita profunde precum masaj anticelulita si vacuum slim in vederea spargerii nodulilor celulitici.

Daca te confrunti cu problem precum vergeturile, sedintele de ultrasunete te vor ajuta sa le ameliorezi pana la 50% daca sunt foarte vechi si pana la 90% daca sunt inca rosiatice.

Radiofrecventa in tratamentul de TONIFIERE

Radiofrecventa poate fi completata cu sedinte de electrostimulare, daca pe langa eliminarea depozitelor de grasimi si a nodulilor celulitici doresti sa obtii o tonifiere rapida a corpului tau. Asadar s-a demonstrate ca 1 sedinta de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness, ceea ce inseamna ca 2-3 sedinte de electrostimulare/ saptamana cu siguranta vor face minuni asupra musculaturii tale.

RADIOFRECVENTA poate fi efectuata ca procedura de sine statatoare, neurmata de CAVITATIE in situatia in care se doreste un tratament de tonifiere rapida si reducere a celulitei, avand in vedere faptul ca radiofrecventa actoineaza asupra colagenului si a elastinei, protein care mentin pielea ferma si tanara.