TRATAREA CAPILARELOR SPARTE/ FRAGILITATII CAPILARE CU IPL-SHR
Vasele sparte, dilatate sau stelutele vasculare genereaza un aspect neplacut de care pacientii dumneavoastra vor fi fericiti sa scape cat mai repede si pentru totdeauna. Pintre cauzele care determina sau agraveaza aceste afectiuni se numara sedentarismul, statul mult in picioare, fumatul, mancarurile grase ori iuti, fluctuatiile in greutate, temperaturile extreme sau expunerea la soare, iar acestea sunt elemente tot mai des intalnite ale modului de viata actual pentru o larga categorie de persoane de la noi din tara.

Venectaziile, acele vase de sange rosii-violet care sunt vizibile pe picioare sunt deseori intalnite la persoane ce trec de 30-40 de ani. La fel este si rozaceea, o alta afectiune cunoscuta mai comun sub forma de roseata persistenta. Numeroase persoane sunt afectate si de angioame, tumori benigne constituite din vase sangvine sau limfatice care nu sunt periculoase, dar sunt suficient de aproape de suprafata pielii pentru a fi vizibile. Toate acestea pot fi tratate in doar cateva sedinte prin tratamentul cu lumina intens pulsata IPL-SHR. Acesta procedura este  eficienta atat la nivelul corpului cat si la nivelul fetei.

Cum functioneaza?
Echipamentele emit pulsuri luminoase care sunt absorbite de catre sange (mai exact de hemoglobina) si transformate in caldura. Aparatele IPL-SHR emit lumina intens pulsata pe o frecventa optima pentru a coagula vasele sparte. Caldura generata este preluata de catre peretii vasculari mai inchisi la culoare determinand inchiderea vaselor. Rezultatele obtinute sunt de durata si mai mult decat multumitoare. Lumina intens pulsata actioneaza in grosimea pielii si in doar 4-6 sedinte problema vaselor dilatate este rezolvata. Indata ce vasele au fost coagulate, acestea se resorb, iar pielea isi revine la culoarea si aspectul normal.

De ce IPL-SHR?
Tratamentul IPL-SHR este non-invaziv, are efecte secundare minime si nu afecteaza tesuturile inconjuratoare. Acest tratament rezolva leziuni care nu pot fi tratate eficient cu un alt tip de tratament ceea ce determina gradul inalt de satisfactie al pacientilor care beneficieaza de el. Satisfactia este atat de mare incat este comun ca un pacient sa recomande tratamentul catre cel putin doua cunostinte, asa cum reiese din statisticile noastre.

Tratamentul IPL-SHR pentru leziunile vasculare poate fi realizat in orice anotimp, fara a afecta programul de lucru al pacientului, acesta fiind doar restrictionat la expunerea indelungata la soare.

  1. TRATAREA CAPILARELOR SPARTE/ FRAGILITATII CAPILARE (SR) – durata 15-30min/sed
SETARE TIP DE PIELE CUI SE POTRIVESTE SETARE ENERGIE DE LUCRU Intervalul de efectuare 1 sedinta Sedinte recomandate
I F. ALBA, ALBA SI SENSIBILA 25J/cmp 1   saptamana 2-3 sedinte
II ALBA european/ alba BRONZATA 25J/cmp 1 saptamana 2-3 sedinte

 

  1. TRATAREA CAPILARELOR SPARTE/ FRAGILITATII CAPILARE (SHR) – durata 10-20min/sed
SETARETIP DE PIELE CUI SE POTRIVESTE SETARE ENERGIE DE LUCRU Frecventa de lucru Intervalul de efectuare 1 sedinta Sedinte recomandate
I EUROPEANA ALBA/ALBA BRONZATA 6-18J/cmp  2 HZ 2-3 saptamani 4-5 sedinte